SaM is de ultieme feestband voor een bedrijfsfeest in Noord-Holland

— All-inclusive mogelijkheden met eigen PA en aankleding —

Op zoek naar een onvergetelijke avond vol funky, soulvolle en discotastische muziek op uw bedrijfsfeest in de regio Noord-Holland? Zoek niet verder! Soul and More is dé coverband die uw feest naar een hoger niveau tilt met hun onweerstaanbare groove en aanstekelijke energie.

Met jarenlange ervaring en een passie voor soul, funk en disco brengt Soul and More uw favoriete hits tot leven, van legendarische Motown-klassiekers tot dansbare discotracks die iedereen op de dansvloer krijgen. Onze getalenteerde muzikanten en zangeressen zijn ware professionals, die garant staan voor een memorabele en dynamische performance.

Wat Soul and More uniek maakt, is onze veelzijdigheid. We passen ons moeiteloos aan aan de sfeer van uw bedrijfsfeest, of u nu een relaxte loungesfeer wilt creëren of juist een bruisend feest wilt waarop iedereen losgaat. Onze uitgebreide repertoirelijst stelt ons in staat om een breed scala aan nummers te spelen, zodat er voor ieder wat wils is.

Met onze zorgvuldig samengestelde arrangementen en onberispelijke uitvoering brengen we de tijdloze klanken van soul en disco opnieuw tot leven. Het publiek kan zich verwachten aan soulvolle vocalen, opzwepende ritmesecties en virtuoze solo’s die zowel liefhebbers van het genre als nieuwkomers betoveren.

Laat Soul and More uw bedrijfsfeest transformeren tot een onvergetelijke gebeurtenis waar nog lang over nagepraat zal worden. Of het nu gaat om een intiem feest of een grootschalig evenement, wij zorgen voor de juiste sfeer en maken van uw feest een absolute hit.

Soul and More coverband op je bedrijfsfeest huren

Waarom kiezen voor Soul and More op jouw bedrijfsfeest?

We bieden:

  • Een veelzijdige mix van soul, funk, disco en aanverwante stijlen om ervoor te zorgen dat iedereen op de dansvloer komt.

  • Professionele en ervaren muzikanten die weten hoe ze een feestelijke sfeer kunnen creëren en het publiek kunnen betrekken.

  • Een naadloze samenwerking en open communicatie om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt op het bedrijfsfeest.

  • Een onvergetelijke ervaring die jullie bedrijfsfeest naar een hoger niveau tilt en zorgt voor een onvergetelijke avond.

  • Mogelijkheid voor all-inclusive regelen van de benodigde apparatuur, verlichting en andere aankleding. Alles in nauw overleg met jullie en de feestlocatie.

Wacht niet langer en boek Soul and More voor uw bedrijfsfeest in Noord-Holland. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw feest naar een hoger niveau kunnen tillen met onze onweerstaanbare mix van soul, funk en disco. Bereid u voor op een avond vol dans, plezier en onvergetelijke herinneringen!

Our full party packages

SaM Complete

SaM komt met voltallige bezetting 3 sets van minimaal 45 minuten de zaal op stelten zetten :-)
Wij verzorgen PA met geluidstechnicus en aankleding zoals verlichting.

Totaalprijs € 1.950,-

SaM Complete + DJ

SaM package met PA en licht en DJ

SaM komt met voltallige bezetting 3 sets van minimaal 45 minuten de zaal op stelten zetten :-)
Wij verzorgen PA met geluidstechnicus en aankleding zoals verlichting.
Daarnaast komt onze DJ mee voor de inloop, tussen onze sets en de afterparty.

Totaalprijs € 2.295,-

Alle vergoedingen vallen onder de Kleine Vergoedingsregeling (KVR) / Artiesten regeling.
Wij werken altijd met een optreed-overeenkomst. Hierin leggen wij alle gemaakte afspraken vast.

TIP Kijk vooraf ook bij onze technische informatie voor alles over o.a. podium grootte en stroomaansluitingen.

Get Connected