SaM is de ultieme feestband voor jouw bruiloft in Noord-Holland

— Een avondvullend programma inclusief DJ —

Maak je klaar om te dansen en te feesten op de opzwepende klanken van soul, funk, disco en alle aanverwante stijlen. Onze band, gevestigd in Alkmaar, brengt een onvergetelijke muzikale ervaring naar jouw speciale dag.

Met een groovy ritmesectie, verbluffende blazers en charismatische zangeressen, zorgen we voor een onweerstaanbare sfeer die je gasten op de dansvloer krijgt. Of je nu een ingetogen slow wilt dansen of uitbundig wilt swingen, Soul and More past zich aan aan jouw wensen en creëert de perfecte soundtrack voor elke fase van jouw bruiloft.

Onze getalenteerde muzikanten hebben jarenlange ervaring in de entertainmentindustrie en weten precies hoe ze het publiek moeten betrekken en energie in de zaal kunnen brengen. We spelen zorgvuldig geselecteerde nummers die een tijdloze charme hebben en iedereen op de dansvloer krijgen.

Of je nu een intieme bruiloft viert of een grootse festiviteit organiseert, Soul and More past zich moeiteloos aan aan elke setting. We werken nauw met je samen om, indien we voldoende voorbereidingstijd hebben, één gepersonaliseerde set samen te stellen die jullie muzikale voorkeuren weerspiegelt en er ook voor zorgt dat je gasten de hele avond dansen.

Soul and More coverband inhuren voor jullie bruiloft

Waarom kiezen voor SaM Soul and More?

We bieden:

  • Een veelzijdige mix van soul, funk, disco en aanverwante stijlen om ervoor te zorgen dat iedereen op de dansvloer komt.

  • Professionele en ervaren muzikanten die weten hoe ze een feestelijke sfeer kunnen creëren en het publiek kunnen betrekken.

  • Een naadloze samenwerking en open communicatie om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt op jouw speciale dag.

  • Een onvergetelijke ervaring die jouw bruiloft naar een hoger niveau tilt en zorgt voor herinneringen waar je nog lang van zult genieten.

  • Mogelijkheid voor all-inclusive regelen van de benodigde apparatuur, verlichting en andere aankleding. Alles in nauw overleg met jullie en de feestlocatie.

Dus, als je op zoek bent naar de ultieme feestband voor jouw bruiloft in Noord-Holland, kies dan voor SaM Soul and More. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen een onvergetelijke muzikale ervaring creëren op jullie speciale dag!

Our full party packages

SaM Complete

SaM komt met voltallige bezetting 3 sets van minimaal 45 minuten de zaal op stelten zetten :-)
Wij verzorgen PA met geluidstechnicus en aankleding zoals verlichting.

Totaalprijs € 1.950,-

SaM Complete + DJ

SaM package met PA en licht en DJ

SaM komt met voltallige bezetting 3 sets van minimaal 45 minuten de zaal op stelten zetten :-)
Wij verzorgen PA met geluidstechnicus en aankleding zoals verlichting.
Daarnaast komt onze DJ mee voor de inloop, tussen onze sets en de afterparty.

Totaalprijs € 2.295,-

Alle vergoedingen vallen onder de Kleine Vergoedingsregeling (KVR) / Artiesten regeling.
Wij werken altijd met een optreed-overeenkomst. Hierin leggen wij alle gemaakte afspraken vast.

TIP Kijk vooraf ook bij onze technische informatie voor alles over o.a. podium grootte en stroomaansluitingen.

Get Connected